God morgon alla glada, vilket väder vi har. Så vackert det är om morgonen när man ser solen lyser och allt det gröna som håller på att slå ut. Å vad jag älskar denna tiden på året.
 
för mig är det sist dagen på "jobbet" innan jag tar helg och innan jag och min man åke till Stockholm, det ska bli så härligt och skönt. Hoppas att vädret hålle i sig och är lika fint i Stockholm.
 
Jag har funderat ett tag på hur jag ska kunna utveckla mitt arbete till ett mer seriöst eller vad man nu ska säga. Ska jag starta en organisation, förening eller bli egen före företagre. Det sist nämnda är jag livrädd för...vet ej varför...men är rädd att jag ska klanat mig, göra bort mig eller helt enkelt inte kan sköta ett eget. Men samtidigt så skulle det underlätta mycket för mitt framtida ideer jag har inom mitt arbete genom att bli egen företagare.
 
Och ni som har följt mig vet att jag har svårt att vänta så jag skrev till nyföretagarcentrum här i Växjö och bad om hjälp. I går ringde jag dem och pratade och fick lite råd, och nu är en tid bokad också. Hon rekommenderade att jag skulle starta ett eget dels för att man få F-skatt och ett organisations nummer och lättare att hantera betalningar på mina pins då genom fraktura. Detta känns jättebra, men samtidigt nervöst.
 
Ha en bra dag / Kram Lisa