Ja min blogg är väll inte som alla andras, här blandas det med allt i från barn och familj, arbete till bakning. Men allt har en gemensam nämnare... Det jag mår bra av. Mycket i mitt liv har handlat om att lära känna mig själv igen efter att i många år känt mig värdelös och oduglig, mycket har också handlat om att hitta saker som just jag mår bra av. Självklart är familjen en sådan grej men bakningen har varit en grej jag har gjort när jag behövde glömma det jobbiga, försöka skingra tankarna. Jag bakat så länge jag kan minas och på så sätt var det något naturligt för mig. 

Min blogg handlar om mig och hur jag lever i dag, med en daglig påminnelse om det förflutna och ångest som ofta kommer på oväntat besök. Bloggen handlar om min kamp i arbetet att få vuxna att få information och kundskap till hur det ska kunna prata med sina barn, se tecknen om ett barn mår dåligt och ge de vuxna ett stekare självförtroende så att de orka hjälpa sina barn. Bloggen handlar om mitt liv och det vill jag dela med er. 

Jag lever fortfarande i en kamp om att tro på mig själv, där jag fortfarande måste påminna mig själv att det jag gör är ok. 

I dag har jag varit hemma och vabbat vilket då bruka innebära just bakning och denna gången gjorde jag ett eget recept vilket blev riktigt bra. 


Chokladbollar på G plus en mycket bra sammarbetsövning syskonen emellan. Samtidigt är bakning en bra grej att göra med barnen när man ska "lura" dem att både läsa, kunna följa ett recept och räkna ut hur mycket de behöver. 


Ups.... Det hamnar visst en hel del i munnen också


Det blev saffransbullar med vit choklad och mandelmassa som fyllning. 

T.o.m tomten kom på besök ikväll. 

Ha en bra kväll
Kram Lisa