Jag stod i går återigen på Maxi i Växjö, denna gången en hel dag (10-18). 
 
För att göra lite mer utav dagen startade jag en tävling där priset ännu är hemligt. Tävlingen var att skriva eller rita något fint som jag sedan ska utse en vinnare av överraskningen. Så himla kul detta var. Både barn och vuxna va med på tävlingen. En likadan tävling tänker jag att ha även på Instagrm och Facebook lite längre fram. 
 
Jag mötte otroligt görliga och trevliga människor denna dag. Många som bara kom fram för att prata, några stod och granskade mig på avstånd andra köpte pinsen. Denna gången skrev jag ner några av de som jag pratade med, någon som jag fastnade för var bl. à en farbror som berättade att han var en skolfarfar då han är ute i en skolan en gång i veckan och i en klass hela dagen. Helt fantastiskt, Wow tänkte jag. 
 
Ja...det är kanske så att vi ska utnyttja våra pensionärer som fortfarande vill vara aktiva till just detta som skolan kanske inte riktigt hinner med. Det hade ju varit perfekt! Har läst lite om pensionärer som är rastvakter. Super 👍
 
Jag hann inte mer än att få upp ögonen i dag på morgon förrän jag fick ett mail av butikschefen och undrar om jag kan stå där igen. Det är ju extra roligt när man går inne på Maxi och se personalen med mina pins på sig. 
 

Här tävla det för fullt
 

Hej! Här är lilla jag 

Visa fler inlägg