Efter en natt som tillbringades mest vaket, kan verkligen inte sova borta pga att jag är där utan Christian så ångesten blir ett snäpp värre men men så gick jag upp runt fyra - halvt fem tiden och började att redigera några av ljudfilerna. Riktigt kul, men det tar tid!

Så efter en riktigt god frukost var det bara att masa sig upp till rummet igen och börja förbereda lite inför dagens gäst.
Det är att kolla ljudet, se till att det finns kaffe, gå igenom lite snabbt vad vi ska gå igenom och prata om. Så vist är det lite plock.

Dagens gäst pratade om något som vi måste prata ännu mera om, något som vi måste hjälpa våra pojkar att göra innan de är försent och man redan har utvecklat en ångest och det är att prata om känslor bland killar. Allt fler unga killar mår sämre i dag av den psykiska ohälsan, de lever, fortfarande i den värld som vi runt omkring normalisera och bestämmer hur alla ska vara och placera barn i fack, killar Lever i en marchokultur. Gästen, Mårten från Under Kevlaret, vill upplysa oss alla kring att prata om killars psykiska ohälsa. Mycket mer får ni höra när avsnittet släpps.

Vi har haft en underbar helg där allt verkligen blev lyckat. Trots att vi är nybörjare så är vi riktigt duktiga och trots att vi inte bor i någon storstad så klarar vi oss ändå för oj vad skönt det va att komma hem till lugnet. Jag älskar Stockholm, men lugnet hemma på landet slår det mesta.

Kram kram